Ons assortiment

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

De populariteit van de elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is enorm. Deze fietsen geven u een extra zetje in de rug. Ideaal wanneer u op de fiets naar het werk wilt of gewoon lekker wilt genieten van het buiten zijn.

Stadsfietsen

Van de miljoenen fietsen in ons land is de stadsfiets het meest gebruikte model. Wij hebben diverse stadsfietsen in de zaak staan; met of zonder bagagedrager, veel of weinig versnellingen en in zowel moderne als klassieke kleuren.

Sportieve modellen

Sportieve fietsers zijn bij ons ook op het goede adres. We hebben wendbare fietsen gemaakt van hoogwaardige onderdelen, zowel met als zonder trapondersteuning.

Bij Kalkhoff maken ze al bijna 100 jaar fietsen. Onder het motto van ‘een idee beter zijn’, ontwikkelen ze bij Kalkhoff alles zelf. Van het onderstel van de fiets tot aan het aandrijvingssysteem. Er wordt daarnaast altijd gezocht naar een goede harmonie tussen ontwerp en functie. Kalkhoff beschikt verder over één van de grootste en meest geavanceerde testcentra in Europa. Ingenieurs testen daar de kwaliteit van frames, vorken, sturen, zadelpennen, bagagedragers, wielen, remmen, pedalen, grepen en nog veel meer. Al met al testen ze meer dan 1.000 onderdelen per jaar. Voor Duitse degelijkheid zit je bij Kalkhoff daarom zeker goed.

Bezoek de website

Met een missie om betere fietsen te bouwen werd Giant 40 jaar geleden opgericht. Zij zagen toen een wereld voor zich waarin fietsen voor iedereen plezierig zou zijn. Ze wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen. De manier om dit te doen was voor Giant duidelijk; betere fietsen, betere uitrusting, betere technologie. Sinds die tijd is Giant ver gekomen en winnen de fietsen van dit merk wereldkampioenschappen, designprijzen en het meest belangrijk, de harten van de mensen waarvoor de fietsen van Giant een onderdeel van hun leven zijn. 

Bezoek de website

Fietsen in sobere kleuren, vergelijkbare modellen met veel opsmuk en weinig onderscheidend. Dat kon anders dachten ze bij Cortina. Tijd voor verandering! In het assortiment van dit merk kom je dan ook geen saaie modellen tegen maar fietsen waar je als modebewuste man of vrouw graag mee gezien wordt. De transportfiets van vroeger werd als uitgangspunt genomen. Dit robuuste model ontstond in het begin van de 20e eeuw en was voorzien van voor- en achterdragers. De modellen van Cortina hebben veel eigenschappen van deze stevige fietsen maar ook een moderne, trendy twist.

Bezoek de website

Pegasus, de marktleider in Duitsland, biedt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met continue aandacht voor kwaliteit, veiligheid en innovatie is het ons gelukt om uit te groeien tot een belangrijke Europese aanbieder van kwaliteitsfietsen. Een Pegasus fiets herken je aan de goede kwaliteit voor een mooie prijs en een fris design: op een Pegasus fiets mag je zeker gezien worden! Met 35 jaar ervaring, de kennis van onze dealers en de feedback van onze klanten zijn we uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Kwaliteit en innovatie staan voorop. We denken altijd na over hoe we onze designs nog beter, slimmer en comfortabeler kunnen maken.

Bezoek de website

Een fiets die perfect bij u past

Voor een fiets die perfect bij u past nodigen wij u van harte uit in onze zaak. Onder het genot van een kop koffie nemen we graag uw wensen met u door en adviseren we u over passende modellen. Van dames- tot herenmodel, elektrisch of niet elektrisch, comfortabel of sportief. Ons assortiment nieuwe fietsen en duurzame e-bikes is erg divers. Tussen de modellen van Kalkhoff, Giant, Cortina en Gazelle vinden we dan ook zeker de fiets die perfect bij u aansluit.

Naast tal van fietsen bent u bij ons ook op het goede adres voor diverse onderdelen en accessoires. Van slot tot fietsbel en van banden tot fietsketting. We helpen u graag datgene te vinden waarnaar u op zoek bent.

Hieronder geven we u graag een verdere indruk van ons assortiment.

Benieuwd welke fiets perfect bij u past?

Maak een testrit!

Schaft u een fiets aan via uw werkgever? Dan behoort deelname aan de Nationale Fiets Projecten tot de mogelijkheden. Bezoek onderstaande website voor meer informatie:

Uw lokale fietsspeciaalzaak nabij station Castricum sinds 1931. Binnen ons assortiment fietsen en e-bikes vindt u de fiets die perfect bij u past.

Snel naar:

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 tot 18:00

Woensdag: 09:00 tot 18:00

Donderdag: 09:00 tot 18:00

Vrijdag: 09:00 tot 18:00

Zaterdag: 09:00 tot 16:30

Zondag: gesloten

Contact

Mient 53, 1901 AC Castricum

0251 652 658

postbus@wielen15.demon.nl

Social media