Uitgelicht

Gazelle Vento T24

De Gazelle Vento T24 is een lekker vlotte toerfiets. De 24 versnellingen verklappen al een beetje het sportieve karakter van de Vento. Licht, snel en een eigentijds design. Ook de uitrusting is lekker compleet met bagagedrager/snelbinders en een stevige standaard. Daarnaast is deze Tour-versie voorzien van een verende voorvork voor extra comfort.

Vlotte houding
De zithouding op de Vento is licht gebogen, maar dankzij de verstelbare stuurpen gemakkelijk naar wens aan te passen. Zo kun je ook iets dieper, of juist minder diep gaan zitten. Als sportieve fiets is de Vento het beste in z’n element. De Shimano Alivio derailleur schakelt lekker vlot en dankzij de half-open kettingkast blijft je broek gewoon schoon tijdens het fietsen.

Is de Gazelle Vento iets voor mij?
De Gazelle Vento is een ideale fiets voor iedereen die graag fietstochten maakt in een vlot tempo. Heerlijk licht en snel. Door het sportieve karakter is het onderhoud goed zelf te doen en kun je de fiets ook gemakkelijk meenemen in de auto. Kom je een keer laat thuis, dan is de verlichting fel genoeg om goed op te vallen en zelf ook nog wat te zien.