Uitgelicht

Cortina Speed

De Cortina Speed had geen betere naam kunnen krijgen. Dit is een stadsfiets voor mensen die van doorrijden houden. Deze fiets is combineert alle functionele aspecten van een stadsfiets met een strak design en wat extra snelheid.

Het frame is van lichtgewicht aluminium en alle kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd. De bagagedrager is licht en elegant ontworpen. De vaste voorvork voelt minder comfortabel aan op slechte wegen, maar zorgt wel voor een lager gewicht. Ook zorgt de vaste voorvork voor strak en precies stuurgedrag. De verstelbare stuurpen geeft jou de ideale zithouding op deze Cortina Speed.

Ook fijn is dat Cortina veel versnellingen heeft op deze Speed. De Shimano Nexus 7 speed versnellingsnaaf geeft jou overal de juiste versnelling. Daarnaast is deze Nexus naaf lekker onderhoudsarm. Ook de ketting is onderhoudsarm door de dichte kettingkast.

Zo is deze Cortina Speed de ideale stadsfiets voor mensen die een snelle stadsfiets zoeken en die weinig onderhoud nodig heeft.