Uitgelicht

Cortina Blau N8

De Cortina Blau N7 is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Het frame is strak gestyled en ook aan de afwerking is tijd besteed. De verlichting is volledig geïntegreerd en daardoor bijzonder duurzaam. De Blau is een sportieve fiets voor mensen die van stijl en comfort houden.

Belangrijkste kenmerken

– Strak aluminium frame met weggewerkte bekabeling
– Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf
– Uitgevoerd met krachtige rollerbrakes.
– Aangedreven met een rubberen tandriem waardoor minder onderhoud nodig is
– Fiets wordt geleverd met spatborden, verlichting en ART gekeurd ringslot met insteekoptie.

De Cortina Blau heeft een handige USB-stuurpen. Tijdens het fietsen kun je gemakkelijk je smartphone of gps opladen via de USB-stuurpen. Door middel van de naafdynamo wordt jouw favoriete technologische gadget opgeladen.Je weet precies wanneer jouw smartphone of gps wordt opgeladen omdat het C-logo oplicht op de fiets. De Cortina Blau N7 wordt geleverd inclusief een powerbank.