Uitgelicht

Giant Triple X 2

De Giant Triple X 2 is de ideale transportfiets met die extra comfort biedt met wat bredere banden en het comfortabele zadel. Hierdoor rijdt deze transportfiets net wat fijner dan veel andere transportfietsen in deze prijsklasse. Ook is hij heel volledig afgemonteerd, waardoor hij al gelijk helemaal klaar is voor al je dagelijkse ritten.

Het frame van de Giant Triple X 2 is gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een laag gewicht en fijne rij eigenschappen. Het zadel geeft extra comfort en ook de 50mm banden zorgen voor een extra comfortabele rit. Ook op klinkerstraatjes in het centrum van de stad rijdt deze Triple X comfortabel.

Voor de rest is deze transportfiets heel volledig afgemonteerd. De 3 speed versnellingsnaaf geeft een goed bereik en trapt lekker licht. De dichte kettingkast zorgt voor een onderhoudsarm karakter. De rollerbrake remmen geven goede remkracht. De voor en achterdrager maken het mogelijk om extra bagage mee te nemen én deze dragers beschermen de verlichting goed tegen beschadigen.