Uitgelicht

Gazelle Puur NL 3V

De Gazelle Puur NL 3V fiets is een puur Hollandse transportfiets. Een stoere, comfortabele transportfiets die dankzij het strakke frame en de brede banden heerlijk relaxed rijdt. De Puur NL stadsfiets heeft een degelijk frame dat tegen een stootje kan. De voor- en achterdrager benadrukken het stoere uiterlijk van deze fiets.

Met dank aan een dubbele standaard en een stuurslot kun je de fiets veilig wegzetten. De Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf voorziet de fiets van voldoende versnellingen voor de Nederlandse wegen. Hierdoor is dit een complete en fijne stadsfiets die ideaal is voor ritten naar het werk, naar het winkelcentrum of naar de sportschool.

Alle kleuren van deze Puur NL zijn mooi op elkaar afgestemd. Daardoor kom je altijd goed voor de dag met deze transportfiets. Dus zoek je een stoere stadsfiets met hoogwaardige onderdelen en wil je soms wat extra bagage mee kunnen nemen? Dan is deze Gazelle Puur NL 3V de perfecte transportfiets voor je.