Uitgelicht

Gazelle Orange C7+

De populaire Gazelle Orange C7 Plus stadsfiets is stijlvol en comfortabel. Niet voor niets is het de meeste verkochte Gazelle stadsfiets. Het tijdloze uiterlijk en het hoogwaardige aluminium frame zijn daar de basis van. De kleuren van deze Orange zijn mooi op elkaar afgestemd en alle bekabeling is geïntegreerd in het frame. De verende voorvork en zadelpen geven deze fiets een comfortabel rijgevoel mee. De Gazelle Orange C7+ is uitgevoerd met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf die een breed scala aan versnellingen mee geeft om elke passage aan te kunnen.

Deze Gazelle fiets is onderhoudsvriendelijk vanwege de gesloten kettingkast en Shimano rollerbrake remmen. Deze rollerbrakes zorgen voor veel vertrouwen wat betreft de remkracht. Daarnaast zijn deze rollerbrakes ook onderhoudsvrij. De verlichting komt van de naafdynamo, zodat je ook in het donker genoeg kan zien. Dus de Gazelle Orange C7 Plus is de stadsfiets die er net wat mooier uitziet en beter is afgewerkt dan andere stadsfietsen. Hierdoor is deze Orange ideaal voor al je dagelijkse ritten.