Uitgelicht

Gazelle Orange C7+ hmb

De Gazelle C7 Plus HMB Heeft een aluminium frame en geeft je een comfortabele zithouding. De fiets is uitgevoerd met een volledig Bosch Active line systeem met een middenmotor. Deze is heel stil en geeft een natuurlijk gevoel van ondersteuning. De middenmotor is voorzien van Walk assist, hierbij word je tijdens het lopen tot 6 km/uur ondersteund. De grote display zit in het midden van het stuur, hierdoor kun je tijdens het fietsen gemakkelijk kijken zonder dat dat er gevaarlijke situaties ontstaan. De bediening zit direct naast het handvat, dit maakt het makkelijk om tijdens het fietsen te wisselen van ondersteuning.

De verende voorvork en zadelpen geven deze fiets een comfortabel rijgevoel mee. Uitgevoerd met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf die een breed scala aan versnellingen mee geeft om elke passage aan te kunnen. Deze fiets is onderhoudsvriendelijk vanwege de gesloten kettingkast. De hydraulische Magura HS 11 remmen zijn licht, geven een veilig gevoel in het verkeer en remmen krachtig maar toch goed gedoseerd. Hierdoor koop je met deze Gazelle Orange C7+ een stijlvolle, hoogwaardige en comfortabele elektrische fiets.