Uitgelicht

Gazelle Heavy Duty 7V

De Gazelle Heavy Duty 7V transportfiets is al jarenlang één van de populairste transportfietsen. Dit komt doordat hij heel veel bagage mee kan nemen en hoogwaardig is afgewerkt. Op de voordrager kan gemakkelijk een krat of een mand gemonteerd worden. Hierdoor kun je met deze Heavy Duty gemakkelijk bagage meenemen. Ook op de bagagedrager kun je nog extra bagage meenemen. De fiets heeft een comfortabele zithouding en het brede stuur geeft heel veel controle. Ook kun je de fiets stabiel wegzetten met het stuurslot en de dubbele standaard. De Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf schakelt soepel en geeft je veel versnellingen.

Gazelle fietsen zijn niet alleen goed, maar Gazelle besteedt ook altijd veel aandacht aan de uitstraling van haar fietsen. Daarom heeft deze Heavy Duty een stoere uitstraling en zijn alle kleuraccenten mooi op elkaar afgestemd. Hierdoor ziet deze Gazelle er net wat mooier uit dan andere transportfietsen. Zoek je een hoogwaardige transportfiets die geen uitdaging uit de weg gaat en heel fijn rijdt? Dan is de Gazelle Heavy Duty 7V de perfecte fiets waar je veel plezier mee gaat beleven.